Kinderballonnen 

Het zien van ballonnen op kinderfeestjes is een traditie en een kenmerk geworden van dit soort vieringen.

Toon 1 - 40 van de 449 producten

Ze zijn een herkenbaar symbool geworden van vrolijke en speelse gelegenheden voor kinderen. Tegenwoordig worden deze in allerlei maten, vormen en kleuren gemaakt. Bij Feestjesmix hebben we dan ook een enorme keuze aan kleurrijke kinderballonnen. Deze relatief goedkope versiering maakt een kinderverjaardag op een simpele manier een stuk leuker.

Wij zijn gespecialiseerd in goedkope kinderballonnen

In al de jaren dat wij actief zijn ballonnen een van de belangrijkste producten geweest. Om deze reden hebben we een groot en compleet assortiment opgebouwd. Hoewel we zien dat ballonnen bij vrijwel elk soort feest of evenement gebruikt worden zijn ze toch voornamelijk in trek bij kinderfeestjes. Bij deze vieringen wordt er vaak een thema aangehouden voor de versiering. Wij kunnen u voorzien in alle versiering die u nodig heeft om een feestje te organiseren, in veel verschillende thema's. Hiervoor hebben we ook een breed assortiment aan kleurrijke kinderballonnen. Verschillende soorten die wij hebben zijn:

Dieren - Veel kinderen zijn helemaal weg van dieren. Vaak hebben ze ook een of meerdere favorieten. Zo zijn veel meisjes fan van paarden en jongens van bijvoorbeeld leeuwen of andere 'stoere' dieren. Natuurlijk zijn er nog veel meer populaire dieren. Tussen onze kleurrijke kinderballonnen vindt u dan ook nog heel vel andere dieren, zoals: olifanten, haaien, honden, boerderijdieren en zelfs dinosaurussen. Neem voor het complete aanbod snel een kijkje.

Favoriete personages -Kinderen zijn vaak fan van personages die ze kennen uit series, films of boeken. Vaak identificeren ze zich met deze figuren of voelen zich er verbonden mee. Het is voor hun dus geweldig om op hun verjaardag een ballon met hun favoriete held te zien. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan dergelijke ballonnen. Alle populaire films en series zijn er zowat terug te vinden. Denk hierbij aan dingen zoals Harry Potter, Star Wars, Spiderman maar ook series voor kleinere kinderen zoals Spongebob, Paw Patrol en Pokemon.

Voertuigen -Vooral jongens zullen in veel gevallen helemaal weg zijn van zwaar materieel. Daarom hebben wij ook verschillende ballonnen in de vorm van voertuigen in ons assortiment. Auto's motoren, vrachtwagens, maar ook trekkers en zware bouwvoertuigen zijn te vinden. Dit is perfect voor de echte stoere binken. Het zijn ook nog eens mooie kleurrijke kinderballonnen.

Voorwerpen -Kinderen hebben veel verschillende dingen waar ze fan van kunnen zijn, een film of serie, maar ook een voetbalclub of beroep kan heel interessant zijn voor een kind. Er zijn veel verschillende objecten die hierdoor geweldig leuk zijn voor een kind. Wij hebben veel verschillende ballonnen met de vorm van dergelijke objecten. Zo hebben we een ballon in de vorm van een gamecontroller, pokeball, voetbalshirts, het schild van Captain America en nog veel meer.

Cijferballonnen -Cijferballonnen zijn een leuke manier om een leeftijd te verwerken in de versiering van een feest, perfect voor een verjaardag dus. Dit zijn voor kinderen hele speciale dagen. Hierom hebben we ook een aantal cijferballonnen binnen ons aanbod aan kleurrijke kinderballonnen.

Tros ballonnen -Het organiseren van een feestje kan een gedoe zijn, zeker het kopen van veel verschillende producten om tot een mooi versierpakket te komen. Binnen ons aanbod aan kleurrijke kinderballonnen hebben we ook een groot aantal verschillende soorten trossen met ballonnen. Dit zijn ballonpakketten waarmee u in een keer een aantal matchende ballonnen aanschaft. We hebben verschillende soorten, trossen op kleur, maar ook trossen met een thema, zoals Harry potter.

Helium kinderballonnen zijn nog leuker

Onze kleurrijke kinderballonnen kunnen met lucht gevuld worden. Met helium worden ze echter nog specialer. Ze gaan door het gebruik van dit gas zweven en maken de sfeer daarmee nog beter. Ook kunnen kinder met de ballonnen spelen.