Gepersonaliseerde Ballonnen 

Goedkope gepersonaliseerde ballonnen

Door technologische ontwikkelingen worden de mogelijkheden op het gebied van promotie en marketing steeds groter. Hierbij denken mensen al snel aan vooruitgangen in online marketing en promotie. Maar het kan veel simpeler. Ballonnen bestaan bijna 200 jaar en iedereen kent ze. Op kinderfeestjes, trouwerijen, bij shows en in uitgaansgelegenheden maar ook op beurzen en bij onthullingen, ze zijn niet weg te denken en voegen veel toe aan de sfeer van een (open) ruimte. Nu is het mogelijk om Goedkope gepersonaliseerde ballonnen te laten maken. Het is een budgetvriendelijke manier om een logo of boodschap over te brengen op een groot publiek Dit maakt het dan ook nog steeds, ondanks alle nieuwere vormen van promotie, een populaire keus voor velen.

Uw merk promoten met Goedkope reclameballonnen is effectief!

Het wordt steeds lastiger om een keuze te maken tussen de alsmaar groeiende hoeveelheid aan opties op het gebied van marketing en promotie voor een bedrijf, evenement of de lancering van een nieuw product.

Er is een simpele scheiding te maken tussen alle opties. Ze zijn namelijk op te delen in online en offline promotiemiddelen. De meest traditionele vormen zijn de offline middelen. Dit kunnen bijvoorbeeld reclameborden zijn, een spandoek (achter een vliegtuig), flyers en brochures, drukwerk, radio of televisie. Sinds 1990 is het digital marketing wat een opmars maakt, dit zijn alle promotiemiddelen die via het internet aan de doelgroep worden gecommuniceerd. Offline is doorgaands duur om te voeren maar heeft een enorm bereik, online kan zowel duur als goedkoop aangepakt worden, met het voordeel dat er op allerlei manieren gesegmenteerd kan worden en zo een heel specifieke doelgroep bereikt kan worden. Het opzetten van effectieve online marketing is echter duur en vergt veel tijd.

Bij het kiezen van een kanaal is het belangrijk om te kijken wat voor soort marketing gewenst is, B2B, B2C, C2C en wat het doel is van de promotie? Als het doel merkactivatie is, zijn gepersonaliseerde ballonnen een goedkope manier om het merk, product of bedrijf tot leven te laten komen. Of u ze nou uitdeelt of gebruikt om een ruimte te decoreren, het brengt op een leuke manier een boodschap of logo over.

Bij een evenement zoals een beurs, open dag of opening is het belangrijk om te zorgen voor een goede sfeer en een goede zichtbaarheid van het merk, product of bedrijf. Dit kan op veel manieren, zoals het uitdelen van sleutelhangers, petjes of pennen. Een goedkopere oplossing zijn onze gepersonaliseerde ballonnen, met daarnaast ook nog eens een hogere mate van personalisatie. Door de keuze in gekozen kleur en opdruk kan een ballon perfect de juiste boodschap of merkwaarden overdragen, dit met een enorm laag prijskaartje. Voor de aankleding, met bijvoorbeeld een ballonnenboog, is het ideaal, maar ook als gift aan bezoekers, met name bij kinderen, maar ook andere doelgroepen zullen zich er door aangesproken voelen.

 

Gepersonaliseerde ballonnen brengen uw merk voordelig tot leven!

Ballonnen zijn een leuke manier om jouw merk of bedrijf tot leven te laten komen en bovendien nog eens economisch en pakkend ook. Het is een erg goede optie omdat het naast een erg lage prijs ook nog eens een enorm hoge mate van personalisering heeft. De opties qua bedrukking zijn nagenoeg eindeloos. Zo kan er een afbeelding of logo op gedrukt worden, maar ook een foto of slogan. Hiermee kan dus een verjaardag gevierd worden, maar ook merk overgebracht worden op bijvoorbeeld een beurs of productlancering. Of als bedrijf kan het meegegeven worden aan bezoekers of klanten, als gift. Het is dus niet alleen interessant voor feestjes, maar ook voor bedrijven zoals bijvoorbeeld restaurants of winkels die iets willen meegeven aan bezoekers. Sfeer geven aan een verjaardag of bruiloft kan dus maar ook voor het overbrengen van een merk of boodschap zijn gepersonaliseerde ballonnen ideaal.

Het aantal opties wordt nog verder uitgebreid door het feit dat de grote van de opdruk geen invloed heeft op de prijs. Een logo of abeelding kan naar wens worden afgedrukt, groot of klein, zonder dat daar extra kosten bij komen kijken. Dit zorgt voor meer creatieve vrijheid bij het bedenken van gepersonaliseerde ballonnen. 

De oneindige mogelijkheden met kleuren maken ze geschikt voor elk soort evenement. Voor een bruiloft zijn bijvoorbeeld , witte, zilveren of gouden ballonnen een hele mooie manier om de sfeer nog feestelijker en specialer te maken. Zo kunnen ze bij de tafels of op de dansvloer geplaatst worden voor een nog onvergetelijkere dag. Ook een themafeest kan nog mooier worden met bijpassend gekleurde ballonnen met eventueel nog een afbeelding of foto erop. Voor een verjaardag kunnen de ballonnen bijvoorbeeld bedrukt worden met de naam en/of leeftijd van de jarige. Verder kan ook een oude jeugdfoto of gewoon een mooie portretfoto op de ballonnen gedrukt worden. Zo wordt de verjaardag nog leuker met een geweldige sfeer. Naast de kleur en afbeelding kunnen de ballonnen ook gevuld worden met helium. Door het gebruik van dit gas gaan de ballonnen zweven, dit zorgt voor een nog mooier effect. Ze kunnen bijvoorbeeld in bosjes aan tafels of muren bevestigd worden om zo een feestelijke sfeer te creëren.

 

Laat ze vliegen zonder zorgen

De ballonnen kunnen dus gevuld worden met helium. Dit gas is voordelig verkrijgbaar en doordat het lichter is dan lucht stijgen de ballonnen enkele uren op. Dit zorgt voor meer sfeer dan bijvoorbeeld liggende of hangende ballonnen. Het gas is niet schadelijk voor de omgeving en na 6 tot 48 uur beginnen de ballonnen, afhankelijk van de maat en het materiaal lift te verliezen.

Naast de door u te kiezen u kleuren en opdruk bieden we ook een ruime keuze aan maten en vormen aan, zo kunt u kleine en grote ballonnen bestellen, afhankelijk van uw wensen. We hebben twee materialen waar u uit kunt kiezen: latex en folie. Het meest gebruikt is latex, het is voordeliger en 100% bio-afbreekbaar, dus het millieu wordt niet belast door het gebruik van deze ballonnen. Latex ballonnen kunnen in kleur en met opdruk geproduceerd worden, in diverse maten. Het is echter niet mogelijk om latex ballonnen in bepaalde vormen te krijgen; dit is waar folie van pas komt. Ballonnen van folie zijn gemaakt van latex met een laagje aluminium, dit laagje zorgt ervoor dat de ballon een gewenste vorm kan krijgen. Vaak zie je folieballonnen in de vorm van een hoofd of figuur, maar bijna alles is mogelijk zo ook getallen, namen of dieren. Dit kan dan ook gepersonaliseerd worden.

Om een gepersonaliseerde ballon nog specialer te maken kan er ook een LED-lampje aan toegevoegd worden. Deze wordt binnenin de ballon geplaatst en zorgt ervoor dat de ballon verlicht wordt. Dit is vooral mooi bij gelegenheden in een donkere ruimte of s´avonds/s´nachts buiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feestje in een kroeg of een avondfeest buiten. In erg verlichte ruimtes komt dit slecht tot zijn recht.

Bestel nu

Bij Feestjesmix zien wij veel waarde in goedkope gepersonaliseerde ballonnen. Dit is de reden dat wij ons hier in specialiseren en het best mogelijke product aanbieden. Met onze ballonnen is het eenvoudig om feestje nog leuker te maken of als bedrijf zeer effectief een boodschap of merk over te brengen op grote groepen. Omdat de ballonnen naar uw gewenste specificaties gemaakt worden gaat hier meer tijd overheen dan onze producten uit voorraad. Na het plaatsen van uw bestelling wordt de productie gelijk in werking gesteld. Bestel daarom nu bij ons uw ballonnen.