Cars Versiering 

Kinderen groeien altijd op met bepaalde films, series, boeken en figuren. Voor heel veel kinderen van verschillende generaties zitten hier creaties van Disney en Pixar tussen.

Toon 1 - 40 van de 40 producten

Koop hier alle denkbare Cars versiering

 Zo zullen bijna alle jongens die tussen het jaar 2000 en nu geboren zijn bekend zijn met de Cars-films. Zeker degenen die interesse hebben in auto´s en racen. In de hoofdrol schittert natuurlijk Bliksem Mcqueen. Als uw kind jarig is en/of een feestje viert, en hij is fan van Cars, is niks leuker dan een themafeestje met Cars versiering. Er zijn verschillende redenen die het zo leuk maken voor hen. Ten eerste zorgt het voor herkenning; de personages en voertuigen zullen herkend en gewaardeerd worden.

Zo zullen zij zich meer betrokken voelen bij het feestje. Ten tweede is het een avontuurlijk thema. De films draaien om avontuur en racen dus het gebruiken van dit thema op het feestje zal zorgen voor spanning en opwinding. Zo zullen de gasten ongetwijfeld genieten van een leuke dag. Ten slotte is het een erg kleurrijk thema, met deze felle kleuren en ontwerpen zal de aandacht van de kinderen getrokken worden en ze zullen nog enthousiaster worden. Om een geslaagd Cars feest te organiseren kunt u alle benodigdheden vinden op onze website. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan Cars decoratie.

Goedkope cars decoratie

Een feestje kan tot in de puntjes verzorgd worden met onze Cars versiering. Op onze website zult u een breed aanbod vinden waardoor uw kind en de andere gasten ongetwijfeld een geweldige dag zullen beleven.

Borden

Met onze Cars-borden wordt een extra laag van thematiek toegevoegd aan de versiering van het feestje wat zorgt voor een sterkere sfeer. Beide uitvoeringen hebben een afbeelding van Bliksem Mcqueen op een racebaan. Deze afbeelding zal dus ongetwijfeld voor herkenning zorgen bij de kinderen wat het voor hun nog leuker maakt en zal zorgen voor nog meer enthousiasme. Daarnaast zijn borden ook nog een zeer praktisch, ze houden de tafel schoon en hoeven na het feestje niet afgewassen te worden, ze kunnen gewoon weggegooid worden. Al met al een erg leuke toevoeging aan het feestje van uw kind.

Bekers

Naast borden hebben we ook bekers van Cars. Deze zijn verkrijgbaar in een plastic en een papieren uitvoering. Beide wederom met een afbeelding van Bliksem Mcqueen erop. Ook deze zullen bijdragen aan het overbrengen van het thema op de gasten en daarnaast zijn ze net als de borden zeer praktisch. Zo scheelt het een hoop afwas en voorkomt het de kans op kapotte glazen en daarmee is het ook nog eens veiliger dan gewone glazen gebruiken. Als er een enkel glas sneuvelt is dat al duurder dan een hele set bekers bestellen. Onze bekers zitten per 8 stuks verpakt en ook de papieren versie gaat lang mee.

Rietjes

Een mooie aanvulling op de bekers en de borden is het gebruik van Cars-rietjes. Deze rietjes zijn niet alleen praktisch omdat ze het drinken makkelijke rmaken voor de kinderen, ook zorgen ze voor nog meer kleur en sfeer. Op de rietjes zit namelijk een afbeelding van cars auto´s. Zo zorgen ze voor nog een extra laag in de aankleding van het feestje en voorkomen ze ook nog het knoeien van drinken, ideaal dus.

Servetten

Of er nu taart wordt gegeten, plakken cake of bijvoorbeeld een broodje knakworst, kans op het vies worden van de tafel, grond, handen en gezicht bestaat er sowieso. Geef de kinderen iets om het knoeien op oppervlaktes te voorkomen en hun gezicht en handen schoon te maken: Cars servetten. Met deze kleurrijke doekjes wordt wederom extra sfeer aangebracht en tegelijkertijd is het zeer praktisch. Op de servetten staat Bliksem Mcqueen afgebeeld, de grote ster van de filmserie.

Tafelkleed

Naast het creëren van een overgetelijke dag voor zowel uw kind als de gasten is het natuurlijk ook zeer belangrijk om te zorgen dat de locatie, of dit nou uw huis is of ergens anders, heel blijft. Een van de voorwerpen waar de meeste ongelukken mee gebeuren is de tafel. Als er gegeten, gedronken of bijvoorbeeld geknutseld wordt kan de tafel het al snel moeten ontgelden. Om te voorkomen dat er schade wordt aangebracht aan een duur object zoals een tafel is een tafelkleed de uitkomst.

Door het gebruik hiervan blijft de tafel heel en wordt tegelijkertijd de aankleding nog mooier. Ons Cars tafelkleed heeft een mooie opdruk met enkele Cars-personages en een print van een weg, kinderen kunnen er dus ook nog eens mee gaan spelen door te doen alsof ze op de weg aan het rijden zijn. Dit kan erg leuk zijn in combinatie met onze cars speelgoedauto´s die ook op de site te vinden zijn.

Vlaggetjes en Slingers

Naast het decoren van de tafel is voor het beste resultaat de decoratie van de ruimte ook zeer belangrijk. Het ophangen van vlaggetjes en/of slingers zorgt voor veel extra sfeer. Onze vlaggetjes en slingers met Cars thema zorgen ook nog eens voor het overbrengen van het thema. Wij hebben een kleurrijke Cars slinger met ´Happy birthday´ erop. Tussen de woorden in staan mooie Cars afbeeldingen. Naast de slinger hebben we ook hele mooie vlaggetjes. Deze zijn 230 centimeter lang met diverse afbeeldingen maar natuurlijk ook Bliksem Mcqueen. Als de twee producten gecombineerd worden zal het maximale resultaat behaald worden als het op sfeer aankomt. Dit zal zorgen voor nog meer enthousiasme van zowel de gasten als uw eigen kind.

Ballonnen

Geen feestje is compleet zonder ballonnen. Wij hebben bij feestjesmix daarom een groot aanbod aan ballonnen. Deze kunnen worden gescheiden in twee categorieën. Namelijk latex en folie ballonnen. Beide soorten hebben voor- en nadelen. Zo is latex een stuk goedkoper waardoor dit de meest voordelige optie is. Ze kunnen in mooie kleur en met een leuke afbeelding geproduceerd worden. Het nadeel is echter dat er slecht vorm in aan te brengen is waardoor ze altijd peervormig zijn.

Dit is waar folie juist goed in is. Door het gebruik van een dun laagje aluminium kan de ballon vorm gegeven worden. Dit zorgt ervoor dat een ballon bijvoorbeeld in de vorm van een personage of voorwerp vermaakt kan worden, wat een erg mooi effect is. Waar het bij latex ballonnen optioneel is, is het bij folieballonnen echter wel belangrijk dat deze met helium gevuld worden zodat ze mooi kunnen zweven. Ook bij onze

Cars versiering zijn deze twee soorten ballonnen te vinden.

We hebben namelijk latex ballonnen in mooie felrode en blauwe kleuren met afbeeldingen van Bliksem Mcqueen en een F1-auto van Cars. Ze zitten per 8 verpakt en zijn de meest voordelige Cars ballonnen. Naast de latex balonnen hebben we ook verschillende Cars folieballonnen. Ze hebben allemaal Bliksem Mcqueen als afbeelding, de vorm verschilt echter. Zo hebben we een ronde, een vierkante en eentje in de vorm van Bliksem Mcqueen zelf. Welke ballon u ook kiest, ze zijn allemaal prachtig en dragen bij aan een mooie sfeer. In combinatie met slingers en vlaggetjes zal de hele ruimte tot een waar feest omgetoverd worden.

Taartdecoratie

Als u een taart bakt voor een Cars themafeestje is het extra leuk als ook de taart in het thema versierd is. Daarvoor hebben wij twee producten. We hebben een eetbare taartschijf met een Cars afbeelding welke bovenop een taart geplaatst kan worden.

Zo is de taart in een klap omgetoverd tot cars taart. Daarnaast hebben we ook taartdecoratie. Dit is een set voorwerpen welke bovenop de taart geplaatst kunnen worden. In de set zit Bliksem Mcqueen met een start en finish, twee boompjes en een bruggetje. Zo kunt u een circuit op de taart vormen. Voor welke optie u ook gaat, de taart kan met onze producten omgetoverd worden tot het middelpunt van de show!

Kaarsen

Op een verjaardagstaart kunnen kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Het is zonde als in de hele verjaardag een thema terugkomt, behalve hierin. Daarom hebben wij een breed aanbod aan Cars kaarsen. Of u nou heel veel kleine kaarsjes wilt hebben met opdruk, of juist met de letters ´happy birthday´, een grote 3D-kaars in de vorm van Bliksem Mcqueen of een kaars met de leeftijd van de jarige, dit alles hebben wij in ons aanbod verwerkt. Maak uw taart compleet met deze Cars kaarsen.

Cupcakes

Er zijn verschillende redenen waarom cupcakes handiger zijn dan een taart.

Zo zijn deze kleine lekkernijen makkelijker te bakken met het aantal gasten in gedachte. Daarnaast zorgt het feit dat ze los verpakt zitten ervoor dat er geen snijwerk nodig is, dit zorgt ervoor dat de kans op rommel een stuk kleiner is. Nog een voordeel is dat er verschillende smaken cupcakes gemaakt kunnen worden, waar dit bij een taart niet kan. Zo kan er ingespeeld worden op verschillende voorkeuren.

Deze vrijheid zorgt voor meer kans om creativiteit los te laten op de cupcakes. Voor uw cupcakes hebben we verschillende producten. Twee verschillende soorten cupcakevormpjes zijn beschikbaar, eentje met Bliksem Mcqueen erop en eentje met zwart- witgeblokte ruitjes, zoals de finishline van op een race. Naast de vormpjes om de cupcakes in te bakken hebben we ook een cupcakestandaard. Dit tafelstuk is een mooi object in het thema Cars, geschikt om de cupcakes op een mooie manier tentoon te stellen. De standaard ziet eruit als een racebaan, met nog enkele afbeeldingen van Cars-personages erbij.

Feesthoedjes en maskers

Kinderen kunnen zich met hun grotere verbeelding helemaal inleven in een personage of wereld. Helemaal met bijpassende hoedjes of maskers. Hiermee worden ze nog enthousiaster op het feest en zullen ze ongetwijfeld genieten van hun dag.

piñata´s

In landen zoals Mexico en Spanje zijn piñata´s al decennia lang onderdeel van feesten. Een piñata is een soort pop van een zacht materiaal zoals Papier-maché welke via een opening gevuld kan worden met snoepgoed of uitdeelcadeau´tjes. Voor kinderen is dit een geweldig leuk iets omdat ze zowel kunnen spelen als iets leuks meekrijgen. Wij hebben verschillende Cars piñata´s welke allemaal de vorm van Bliksem Mcqueen hebben. Daaronder hangen nog verschillende Cars personages. 

Speelgoed

Op een feestje is het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en plezier kan maken. Voor kinderen is spelen hier een belangrijk onderdeel van. Met ons Cars speelgoed past het plezier ook nog eens bij het thema. Er zijn verschillende artikelen beschikbaar, zoals afwasbare Cars-tattooages, Cars bellenblaas en als knutselen op de planning staat, Cars-stickers.

Kostuum

Ook als een kind zich wil verkleden hebben wij het juiste product. We hebben een Cars verkleedkostuum voor kinderen.  Het is een lichtblauw pak wat lijkt op het pak van een lid van de pitcrew. Tevens zitten er Cars afbeeldingen op geborduurd. Een kostuum zorgt voor veel plezier omdat het ervoor zorgt dat een kind zich helemaal  in kan leven in een andere wereld, in dit geval die van Cars.

Uitdelen

Het is prachtig om gasten een gift mee naar huis te geven, zeker als dit binnen het thema van het feestje valt. In ons assortiment zal u verschillende producten tegenkomen. Bijvoorbeeld Cars rijbewijzen, maar ook Cars auto´tjes. Beide zijn een leuk aandenken aan een prachtige dag. Er is natuurlijk ook iets nodig om deze giften in te stoppen, daarvoor hebben we Cars uitdeelzakjes, welke met Bliksem Mcqueen ook meteen laten zien op wat voor soort feestje de gast is geweest.

Vertrouw op ons

Wij houden deze producten op voorraad in ons eigen magazijn. Daarmee zorgen wij voor een zo kort mogelijke levertijd. Aangezien ons magazijn in Spanje is gevestigd duurt het enkele dagen voordat het van ons magazijn aan uw deur verschijnt. Op het moment van bestellen wordt de bestelling direct klaargemaakt, mits het binnen werktijden is. Naast het snel leveren waarborgen wij ook de goede kwaliteit van onze producten, door met slechte enkele gerenomeerde leveranciers te werken. Door goede relaties te onderhouden weten wij ook een lage prijs te bedingen.