Letter Ballonnen

Letterballonnen zijn grote ballonnen in de vorm van individuele letters. 

Ze zijn van het type folieballon, deze kunnen door het laagje aluminium aan de buitenkant gevormd worden tot een vorm, zoals een letter. De ballonnen kunnen opgeblazen worden met lucht of met helium. Alle cijfers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en stijlen. Zo zit er voor iedereen iets passends tussen. Het is de perfecte decoratie voor een verjaardag maar ook voor bijvoorbeeld een bruiloft of andere feesten met een persoonlijke touch.

Goedkope ballonletters in verschillende maten en kleuren

U zoekt een manier om de aankleding van een verjaardag een persoonlijke touch te geven, het laten terugkomen van de leeftijd of de naam van de jarige is een leuke wijze om dit te doen. Met letterballonnen om precies te zijn. Er bestaan heel veel verschillende soorten en maten waardoor het zeer persoonlijk gemaakt kan worden. Doordat alle letters los verkrijgbaar zijn is het mogelijk om alle woorden te maken, zo kan er een persoonlijke boodschap bedacht worden of de naam van de jarige gespeld worden. Door de letterballonnen te combineren met de andere bij ons verkrijgbare decoratie kan elke ruimte omgetoverd worden tot een perfecte feestlocatie.

Allerlei soorten letterballonnen te koop

Iedereen heeft een andere smaak en is dus op zoek naar andere feestdecoratie. Zeker wanneer we het over een verjaardag hebben is het een zeer persoonlijke aangelegenheid met enkel familie en vrienden. Het is dus ook logisch dat er naar verschillende soorten letterballonnen gezocht wordt. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij een zeer breed aanbod. Al onze letterballonnen zijn folieballonnen. Dit soort ballon heeft een laagje aluminium aan de buitenkant waardoor ze beter gevormd kunnen worden en ze een mooie glans krijgen. De ballonnen zijn in alle populaire kleuren verkrijgbaar; roze, blauw, goud en zilver. Ook de bijzondere kleur rose goud is verkrijgbaar. Dit is een kleur waar bijna alle meiden en dames van houden. Roze en blauw zijn vooral leuk bij de verjaardag van een kind. Goud en zilver kunnen overal goed bij passen. Voor mensen die nog iets bijzonderders willen hebben we ook verschillende letterballonnen met een print erop, zoals sterretjes.

Gouden letter ballonnen maken uw feestje compleet

Een van de meest populaire soorten letterballonnen die wij hebben zijn de gouden letters. Het is ook niet gek dat juist deze kleur bij veel mensen in de smaak valt. Vaak wordt deze kleur geassocieerd met vreugde, feestelijkheid en geluk. Geknipt voor een verjaardagsfeest dus. De opvallende en glanzende uitstraling ziet er tevens luxe en elegant uit. De aandacht trekken lukt gouden decoratie ook eenvoudig. Daardoor is het extra leuk om de naam van de jarige in gouden letterballonnen op het feest te plaatsen omdat deze dus de aandacht weten te trekken en zo de jarige de middelpunt van de aandacht laten zijn. De mooie kleur zorgt er daarnaast voor dat de ruimte gaat stralen en er feestelijk uitziet. Ten slotte is het ook nog een zeer praktische kleur aangezien goud goed samengaat met vrijwel alle andere kleuren.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om passende letterballonnen te kunnen kopen hebben we, van de gouden, drie verschillende maten in ons assortiment. De kleinste uitvoering is 46 centimeter groot, de middelste 81 centimeter en de grootste 110 centimeter. Zo zit er voor iedereen een passend formaat gouden letterballonnen tussen. In alle drie de maten is het complete alfabet los verkrijgbaar. Naast de losse letters waarmee een zelfgekozen naam, woord of tekst geschreven kan worden hebben we ook nog twee pakketten met kleinere letters die 'happy birthday' spellen. Dit is goedkoper en daarnaast eenvoudiger. Naast goud hebben we nog heel veel andere kleuren en designs. Alle verschillende keuzes vindt u terug in onze webshop.

Met letter ballonnen wordt een verjaardag een stuk persoonlijker

Een verjaardagsfeest zonder versiering is erg sfeerloos. Met versiering zoals slingers en ballonnen komt daar verandering in. Het kan echter wel onpersoonlijk overkomen als de leeftijd, naam, hobby's of favoriete kleur van de jarige nergens in terugkomt. Met Letterballonnen kan de aankleding van een verjaardag met een klap omgetoverd worden tot iets wat inspeelt op de persoonlijkheid van de jarige. De meest populaire manier is door de naam van de jarige te spellen, liefst in de favoriete kleur van de jarige. De mogelijkheden zijn net zo groot als de verbeelding van de organisator. Het is bijvoorbeeld ook leuk om een woord met een speciale betekenis te spellen of een simpele felicitatie.

Bestel hier grote letterballonnen en vul ze met helium

Onze letterballonnen kunnen gewoon met lucht gevuld worden en zorgen dan al voor een prachtig gezicht. In de wijze waarop ze dan geplaatst kunne worden bevinden zich dan wel veel beperkingen. Ze kunnen enkel neergezet of opgehangen worden. Door de ballonnen met helium te vullen kunnen ze echter ook zweven. Dit geeft u de mogelijkheid om ze met een touwtje ergens aan te bevestigen. Hiermee krijgt u veel vrijheid wat betreft de manier waarop ze geplaatst worden. Het zorgt ook voor een nog leukere sfeer. Zowel in een buiten- als binnenruimte zal dit een positief effect op de aankleding hebben. Bevestig ze bijvoorbeeld aan gewichtjes en plaats deze op de grond bij aan de rand van het feest. Zo ziet het er in een klap prachtig uit.

Maak de mooiste foto's met een prachtige foto-achtergrond

Verjaardagen zijn voor velen speciale dagen, ze staan in het teken van familie en vrienden en feestelijkheid. Daarom is het erg leuk om herinneringen aan deze dagen te hebben. Een van de leukste en eenvoudige manieren om dit te doen is door foto's te maken. Hiermee worden de mooie momenten vastgelegd en kunnen ze gedeeld en bekeken worden. Met een bijpassende achtergrond wordt gelijk duidelijk waarvan de foto's zijn en is het nog mooier. Door met letterballonnen de naam van de jarige en/of de leeftijd als achtergrond te gebruiken worden de foto's helemaal geweldig. De kleurrijke en grote letters zijn namelijk zeer fotogeniek en kunnen een mooie betekenis hebben. Ze geven ook meteen een feestelijk accent een vleugje persoonlijkheid aan de foto's.

Wij staan voor u klaar

U hoeft niet verder te zoeken naar een goede leverancier van feestartikelen. Met onze jaren aan ervaring zijn wij namelijk uitgegroeid tot een zeer complete aanbieder van alle soorten feestdecoratie en snoepgoed. Binnen ons aanbod is alles te vinden om een feest of evenement te organiseren. Zo kunt alle benodigdheden in een enkele keer bestellen, wat het organiseren overzichtelijker en minder stressvol maakt. Ons aanbod is niet alleen erg compleet, wij zijn constant bezig met nieuwe producten toevoegen. Hierbij zorgen we dat onze producten kwalitatief goed zijn en tegen een lage prijs verkocht worden. Dit is namelijk de kern van onze filosofie. Een ander belangrijk deel is de levering. Het is volgens ons zaak om de bestelling zo snel mogelijk aan uw deur te leveren. Daarom wordt deze al minuten na het plaatsen in ons magazijn gepakt. De pakketdienst haalt hem dan dezelfde dag nog op en dan duurt het nog enkele dagen voordat deze bij u afgeleverd wordt. Om strategische redenen is ons magazijn namelijk in Spanje gevestigd. Wanneer u om wat voor reden dan ook vragen heeft hebben wij onze klantenservice klaar staan. Deze is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.