Avengers Versiering 

Iedereen kent tegenwoordig marvel, van jong tot oud. The avengers zijn misschien wel het meest bekende deel daarvan.

Toon 1 - 38 van de 38 producten

Of je ze nu kent van de films, tekenserie of de stripboeken, ze zijn overal te vinden. Voor een fan is het geweldig om een feest met dit thema mee te maken. In onze webshop vind u alles om een Avengers-feest te organiseren. Door alles onder een dak aan te bieden worden veel van de zorgen rond het organiseren van een feestje weggenomen en eenvoudig gemaakt.

Goedkope Avengers versiering

Een themafeestje is voor kinderen helemaal geweldig. Als uw kind fan is van Avengers maakt het gebruik van hen als thema het feestje nog meer bijzonder. Het is ook nog eens een zeer kleurrijk thema, erg leuk voor kinderen dus. Daarnaast kent zo goed als iedereen het, wat zorgt voor herkenning onder de gasten, dat maakt het ook voor hun nog leuker. Wij hebben om het u makkelijk te maken een breed aanbod aan Avengers versiering.Dit hebben we samengesteld op basis van prijs en kwaliteit. Om te zorgen dat het organiseren van een feest voor u goed betaalbaar blijft zorgen wij voor een scherp geprijsd aanbod.

Koop alles voor uw Avengers themafeestje

Voor het organiseren van een themafeest zijn veel verschillende spullen nodig. Wij hebben deze allemaal verkrijgbaar onder een dak. Zo kunt u met een enkele bestelling en dus ook levering het complete Avenger versiering pakket in huis halen. Als u het kind wilt verassen beperkt dit de kans op het verklappen van de verassing en het zorgt ook nog eens voor minder gedoe bij het organiseren.

Borden

In twee verschillende maten hebben we handige plastic borden met een mooie opdruk. De bekendste helden uit the Avengers zijn erop te zien. Deze borden brengen dus mooi sfeer over terwijl ze ook nog eens functioneel zijn; het gebruik ervan voorkomt het verspreiden van afval en ze zijn ook nog eens weg te gooien, wat afwas bespaart.

Bekers

Glazen bekers op een kinderfeestje hebben nog weleens de neiging om te sneuvelen. Daarnaast doen deze glazen niks voor de aankleding en het thema van het feestje. Er is een oplossing om beide van deze punten aan te pakken: onze papieren Avengers bekers. Deze hebben een kleurrijke opdruk met de favoriete Avengers-helden van uw kind. Daarmee zijn ze zowel mooi als handig. Door gebruik te maken van papieren bekers neemt u de kans op gebroken glas, doordat een kind iets omstoot bijvoorbeeld, weg en voegen de bekers tegelijkertijd extra sfeer toe. Ze hebben evenveel inhoud als een normaal glas, 200ml namelijk.

Servetten

Met name kinderen kunnen tijdens het eten en drinken nog wel eens iets laten vallen, kruimels of een slok drinken bijvoorbeeld. Een manier om dit op te ruimen of te voorkomen is daarom erg handig. Een goede keuze hiervoor zijn servetten. Om helemaal bij het thema te blijven hebben wij prachtige Avengers servetten. Ze zijn gedecoreerd met een afbeelding van de Avengers. Ze zien er dus mooi uit en zijn daarnaast er handig, wanneer er iets gemorst wordt of bijvoorbeeld als de handen of het gezicht vies zijn.

Rietjes

Drinken met rietjes is nog een manier waarop knoeien voorkomen kan worden. Het is ook nog eens een extra item waar het thema op afgebeeld kan worden. Wij hebben rietjes met een Avengers-opdruk, elke rietje heeft een andere held op het plaatje. Ze zitten per 4 verpakt dus ook ideaal voor kleine gezelschappen! Maak het verjaardagsfeestje van uw kind ook extra speciaal met deze rietjes!

Taartdecoratie

De taart is een belangrijk onderdeel van een kinderfeest, alle gasten kijken uit naar een stukje van de lekkernij, terwijl de jarige vooral de uitstraling van de taart wil zien. Met onze Avengers taartdecoratie wordt de taart omgetoverd tot een waar kunstwerk. We hebben verschillende figuren om de show mee te stelen. Naast de figuren hebben we ook een eetbare schijf ter decoratie van een ronde taart. Deze is gemaakt van suiker en heeft een mooie Avengers afbeelding erop.

Kaarsen

Voor de jarige job kunnen de kaarsjes om uit te blazen niet ontbreken natuurlijk. Om de viering nog leuker te maken hebben we verschillende Avengers-kaarsen. Deze kleurrijke kaarsen zijn zo mooi dat het bijna zonde is om deze aan te steken! We hebben zowel kleine kaarsjes als grote kaarsen. Zo kunt u zelf beslissen wat het leukste is.

Ballonnen

Bij de aankleding van de ruimte kunnen ballonnen niet ontbreken natuurlijk. We hebben een groot aanbod aan Avengers ballonnen. Deze kunnen opgedeeld worden in twee categorieën. Dit zijn namelijk latex en folie. Latexballonnen zijn het goedkoopste maar zorgen toch al voor veel sfeer. Ze zijn mooi felgekleurd en bedrukt. Folieballonnen kunnen door het dunne laagje aluminium gevormd worden, zo hebben wij bijvoorbeeld ballonnen in de vorm van Captain America of enkel zijn schild, maar ook verschillende anderen. Los verkrijgbaar is helium, dit gas zorgt ervoor dat de ballonnen zweven en zeker bij folieballonnen wordt dit zeer aangeraden voor het beste resultaat. Anders gaan de ballonnen hangen of liggen, zweven is toch echt mooier.

Slingers en vlaggetjes

Naast ballonnen zijn ook deze versieringen onmisbaar bij het maken van een leuk aangekleedde ruimte voor een kinderfeest. We hebben verschillende opties in het thema Avengers. Zo hebben we een ´happy birthday´ slinger maar ook eentje met enkel afbeeldingen. Ook de traditionele driehoeksvlaggetjes zijn natuurlijk verkrijgbaar, met alle favoriete helden van uw kind erop.

Speelgoed

Het vermaken van de gasten is natuurlijk erg belangrijk. Als ze het naar hun zin hebben zal het een dag zijn om nooit meer te vergeten! Voor kinderen is spelen een van de leukste manieren van vermaak. Hier hebben wij allerlei leuk speelgoed voor. Om te beginnen hebben we Avengers-maskers, hiermee kunnen ze zich helemaal inleven in hun favoriete held en het is ook nog eens extra leuk om een foto mee te maken. Ook hebben we bellenblaas met bedrukking van hun favoriete helden. Hiermee kunnen kinderen zich (buiten) tijden lang vermaken. Ten slotte hebben we ook nog Avengers accesoires om mee te spelen, bijvoorbeeld de Hamer van Thor en ook zijn kroon. Ook deze items zijn leuk voor op een foto.

Uitdelen

Een belangrijk deel van elke kinderverjaardag is uitdelen, ofwel op school of tijdens het feestje. Wij hebben twee verschillende soorten uitdeelzakjes om dit mee te doen. Deze papieren zakken zitten per 6 verpakt en zijn ideaal om bijvoorbeeld snoep of een kleinigheidje in te doen. Zo kunnen de gasten wat mee naar huis krijgen of op school iets aan klasgenoten gegeven worden.

Kostuums

Voor alle leeftijden hebben wij bijpassende verkleedkostuums met het thema Avengers. Voor kinderen hebben we kostuums van Captain America en eentje van Iron Man. Voor volwassen hebben we er een van Wonder Woman en wederom een van Iron Man. Deze kostuums zijn ideaal voor een verkleedfeestje of bijvoorbeeld carnaval.

Vertrouw op ons

Bij ons bestellen betekent dat u kunt rekeken op een snelle levering. Als u binnen werktijden een bestelling plaatst wordt deze binnen enkele minuten ingepakt en dezelfde dag nog verzonden. Aangezien we gevestigd zijn in Spanje duurt het dan nog een paar dagen voordat koerier het tot uw deurmat weet te brengen. Naast de snelle levering zijn wij ook zeer alert op de kwaliteit van ons aanbod. Wij snappen dat feestjes speciaal zijn en tegenvallende producten een enorme teleurstelling kunnen zijn. Daarom werken wij enkel met producenten van kwaliteitsproducten. Wij hebben sterke relaties opgebouwd met deze leveranciers waardoor we tevens de prijs laag kunnen houden.